BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Triušiena su daržovėmis

Sesė įmetė į tašikę triušienos mėsos. Na kągis J Pirmyn sugalvojam kokį receptą. Triušiena šviežia, ne iš kokio prekybos centro, o iš namų. Kas gali būti geriau? J Beje, jei kas nėra ragavęs šios mėsos – tai ji yra labai panaši į vištieną.


Sugalvojau šįkart iškepti visą, nepjaustytą triušiuką. Pamarinavau kaip visąlaik parikę su česnakais, garstyčiom, majonezu, kmynais, druskyte, pipiriukais. O kitą dieną pašoviau į orkaitę. Tiesa, kad geriau laikytųsi mėsa – pervėriau ją keliose vietose ilgais mediniais pagaliukais (kaip dantų krapštukai, tik ilgi).


Garnyrui kaip visąlaik pajamiau daržovių. Vandenyje truputį apviriau briuselio kopūstus (mažiukai kopūstėliai). O kai triušiena įpusėjo kepti, šiuos kopūstėlius taip pat kartu pašoviau į orkaitę, šalia mėsos. Baigiant kepti į orkaitę dar įdėjau pjaustytos paprikos.


Viskas kepė nepilną valandikę. Išėmus triušieną dar galima papuošti ją alyvuogėmis.


Skanaus!


Rodyk draugams

Komentarai (2)

  1. Šiandien, kaip tyčia, triušieną valgiau irgi naminė, labai skani ir gera mėsytė :)

  2. giniux:

    ;) jo Simonai, tikra teisybe. kartais pagalvoju, kad net skanesne uz vistiena :)

Rašyti komentarą